сряда, 23 януари 2013 г.

Какво запомнихте от последната сватба?

Задайте си този въпрос и си отговорете сами с какво сте запомнили този ден на празника на Ваши роднини и приятели. Колата на младоженците, украсата на масата, роклята на булката, основното ястие или вратовръзката на младоженеца. Не! В голяма част от случаите това, което се помни най-много, е веселбата в ресторанта - добра или лоша. Цената на един добър сватбен ди-джей е колкото цената на сватбената торта, около 5 минути фойерверки или някой път дори по-малка от булчинската рокля. Много младоженци отделят голям бюджет за украса, цветя, вази, балони или лимузина, а намаляват бюджета за забавлението и спомените (тук влизат и видео и фото заснемането). Разликата в добрите и лошите ди-джеи е не повече от 150 лв., но от тези 150 лв. до голяма степен зависи празника Ви, който сте подготвяли с месеци и ще похарчите една сериозна сума. Изборът на ди-джей някой път не е лесна задача, затова бих Ви дал няколко насоки при Вашия избор:
Избор на ди-джей за сватбено тържество



3 коментара:

  1. Прав си, много добре казано!
    На предварителните си срещи с младоженците ги съветвам от трима души да не спестяват за този ден: фотограф (снимките остават за цял живот), DJ (той е, който прави купона или може да не успее да вдигне настроението в гостите, дошли да се забавляват) и фризьор и гримьор - слагам ги под общ знаменател (те правят визията на булката и после на фотошоп не мога да променя нито прическата, нито грима).
    Дано се вслушат в съветите ти, приятелю!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Влади, аз съм сигурен и вярвам, че пътя който сме поели да помагаме на бъдещите младоженци не само с работата ни а и със съветите ни е правилен и той вече дава своите плодове.

    ОтговорИзтриване
  3. 2011г. в Бургас имахме такъв случай.Нает DJ със 100 лв. по-ниска цена от стандартната и в 21 часа малко понабиха диджея и на пожар звънене и търсене на колега. Колега си остави лайсната да довърши сватбата и отиде да спасява положението. Как в 21.30 сватбата започва от начало. Ритуал посрещане, слово на кума, сватбен танц ... и т.н. Всичко това, заради идеята да се спестят 100 лв. Уважаеми младоженци, има причина един дисководещ да струва 200 а друг 400 лв. Когато предлагаш една качествена услуга, нормално е да очакваш подобаващо заплащане.
    DJ Иван Тодоров

    ОтговорИзтриване